Kast Loss. En behagelig anbefaling.

kilden_restaurant_tommetankerDenne uken kan vi spise en god middag for 100 kr på alle byens restauranter. Og de fleste stimler til de mest populære. Måltid, Food Asylum, Hos Naboen. Men min Maya vil det annerledes. Hun ringte og ba meg på middag. Både i forgårs og i går. Til næring for min sørlandske skeptisisme valgte hun i går restauranten i Kilden Teater og Konserthus. Gudd! Jeg har sett disse bordene i enden av foajeen. 90 meter under taket. Stort og upersonlig har jeg tenkt. Men som menn flest gjør jeg som min kone ber om. Mutt og med lave forventninger møttes vi på Kildens Kast Loss.  . . . . . Heldigvis tok jeg grundig og grovt feil. Og ulikt en vanlig sørlending så tør jeg innrømme det.  Det er ikke så ofte vi er ute og spiser sammen. Men denne ettermiddagen nøt vi et måltid sammen. Vi satt ved vinduet. Nesten på bryggekanten. Fullriggeren Sørlandet lå til kai noen meter fra bordet vårt. Og solens vakre kveldsstråler lyste opp vårt lille bord. Maten var upåklagelig og servicen strålende. Vi satt der begge to med godfølelsen. Det var rett og slett godt og behagelig å være der. Takk Kilden. Og takk kjære kone som tar meg til nye steder.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s