Spis for 100 i Kristiansand

spis_for_100__tommetankerJeg fikk anbefalt å gå ut å spise av noen venner. “Det æ så greit nå”, sa de. “Det æ ett opplegg i byn”, sa de. Restaurantbransjen gjentar akkurat denne uka suksessen fra tidligere år og har “Spis for 100!” kampanje i hele byen. Og hvilket tilbud. Du kan velge mellom Kylling, fisk, komper, salat og sushi. Biff og Bærne. Rægår i flytogsaus. Kjøttboller og sesamfrø med knüdelwasserstrudel. Utvalget er stort og mine tomme tanker ble forvirret. Med både tenner og gebiss løpende i vann, suglet jeg meg gjennom alle tilbudene. Til slutt tiltet jeg helt og tok et feil valg. Jeg gikk på MacDonalds og spiste for 100. Gudd! Æ ble mett. Jeg skulle nok bare ha spist for en.

Men hvis du ikke går på MacDonalds kan du jo prøve en av disse utmerkede stedene og spise for 1 for 100,-:

http://www.spisfor100.no/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s