7 sammenhengende sannheter om kvinner

7_sannheter_om_kvinner_tommetanker

Jeg smug-leste en liten liste her om dagen. 7 enkle fakta om kvinner. Og igjen kjære kvinner, dere får enten ha meg unnskyldt eller la meg brenne i den evige fortapelsen. Listen jeg leste var diktet opp men sann. Det var til og med en prestefacebookvenn som delte den, og prester lyver jo ikke. Hvem som først nedtegnet disse sannhetens ord vet jeg ikke, men stor innsikt i kvinner har de. Eller som meg, – gift. Jeg var dum nok til å flire høyt av listen jeg leste og min kone lurte på hva jeg flirte av. Og jeg var dum nok til å lese den opp for henne. “Bare oppspinn og løgn uten rotfeste i virkeligheten” var kommentaren.

Døm selv:

7_sannheter_om_kvinner_2 tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s