Ny attraksjon i Markens.

huskuken_1_tommetanker

Midt i Markens har det skjedd en avduking i det stille. Dette kanskje for at denne attraksjonen ikke skal lide samme skjebne som Trollkuken utenfor Egersund. Der ble som kjent denne erigerte fjellformasjonen kastrert av noen misunnelige menn med størrelseskomplekser. Derfor har dette gått stille for seg her i byen og for de fleste “hus forbi” eller i dette tilfellet “kuk forbi”.huskuken_2_tommetanker Men den står der altså. Stram og rett ut fra veggen i byens mest travle handlegate. Og nesten ingen ser på den. I alle fall ikke mens jeg stod der. Og i alle fall ikke direkte. Enkelte eldre fruer fikk kanskje litt ekstra farge i kinnene i det de passerte, men de fleste lot som de ikke så noe. Kanskje det er fordi vi er midt i bibelbeltet og attraksjonen er omringet av bedehus og gudshus på alle kanter. De liker jo som kjent ikke at vi er skapt med slike innretninger som attraksjonen minner om. Ikke vet jeg. Samtidig la jeg merke til at det var kø utenfor politistasjonen, så noen har vel sett den og vil uttrykke sin harme.

politiet_tommetanker

De ønsker den vel fjernet og samtidig lovnad om oppreisning. Hmmm. Tror neppe Bykuken får et langt liv her i byen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s