Denne dukkefilmen har jeg laget

I made this!. Det har sine fordeler å være bestefar. Jeg er bestefar til ei som snart skal begynne i 2. klasse. Til ei som leker med dukker og har lært sin gamlis et og annet. Hun har fortalt sin gamle slektning om hva de heter. Hva de gjør og hvilke planer de har for fremtiden. For enkelte av dem blir ikke fremtiden så lang. De mister fort et bein, en arm eller lider av alt for tidlig hårtap. For ikke å snakke om klærne. Noen av dem lever snart i filler eller ligger nakne og fryser i bunnen av kassa med leker. Siden jeg nå har fått denne innsikten i en dukkes liv var det med selvsikkerhet jeg takket ja til en jobb for en dukke-produsent. Dette kan jeg. Jeg takket ja til ei dyktig dame fra Grimstad som lager dukker av høy kvalitet. Hun lager dukker som ligner på oss og ikke på bulemipasienter. De er rett og slett kule. Og filmen som ble resultatet er jeg stolt av. Synes uten blygsel at den ble fin og som bestefar kan jeg absolutt anbefale MissMiniMe dukkene. Du finner dem her: http://missminime.no/

nissMiniMi_ikea

Mitt og Kent sitt nye firma har fått en flying start. Og nå skal vi holde oss svevende.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s