Trollpikken er sagd av igjen

trollpikken_vandalisme_tommetanker

Vandalene har nå også vært ute nattestid i Kristiansand. Antikuk-folk har tatt grep, eller løsnet grepet. Kommer litt an på hvordan du ser det. Det inntil nå så stolte, stramme, strunkne fallos-symbolet som har preget hjertet av Markensgate er sag av. Utblåsningene har stanset opp. Og vi vet med sikkerhet at det må være saget av siden de ikke er så veldig kaldt om dagen. De som har forvoldt dette hærverket er ennå ikke arrestert, men området er stengt av for offentligheten og vi håper Kripos kan bistå i undersøkelsene. Dessverre er det noe som tilsier at denne Trollpikken ikke får sin oppreisning igjen. Den vil sannsynligvis ikke få tilbake sin opprinnelige form slik det skjedde med fetteren i Egersund. Tror nok dette ender med total kastrasjon.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s