Hill hill Måkeskrik 17

Det er noe godt over den lille festivalen Måkeskrik. Det finnes noe ekte som skjer fra scenen og gresset i Bendiksbukta på Odderøya. Jeg har vært der før og skal gå der igjen. Og jeg var der i år. Jeg lå i gresset i timesvis med gode venner rundt meg. Ei øl i handa og fler i magen. Jeg hørte musikk jeg aldri har hørt før og kommer neppe til å høre igjen. Festivalen har en max-grense på 1000 om dagen. Når jeg var der var det litt over halvparten. I alle aldre. Barnefamilier, ungdomsgjenger, vennegjenger og folk som ville slappe av og nyte dagen. Ikke noe pes, ikke noe stress, ikke noe “se på meg”, ingen capser feil vei. De hadde laget menneskelig fotballspill og sørget for en egen barnekrok med lek og moro. Og køene fantes ikke. Rett og slett en fin festival som gjerne kan vokse og bli større, så lenge de klarer å lage den atmosfæren de lager. Takk for en fin festival.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s