En vettskremt mann som gleder seg

skremt_1_tommetanker

Fri – Ferie – Familie på vei.  Vettskremt! Jeg har nordlendinger i familien min. Det i seg selv er jo en grunn til å være vettskremt for en salig søring. Familien fra nord består av en hel haug med gale folk. Kona mi er fra nord. Og hun har en bror med 5 unger. Han klarte ikke helt å stoppe. Og når solen kommer og svabergene blir varme så kommer de ned til oss. Familien kommer. Det er med en slags nervøs glede at jeg er vettskremt. Familien er fin og god og vakker og de kommer nesten hvert år. Allikevel er jeg vettskremt. For jeg er jo egentlig en underlig alenemann og introvert og stille og sjenert og graver meg ofte ned i tide. Og i dag kommer de. 5 stk. med bussen fra Oslo + en medbragt. En av døtrene har kjæreste. Og allerede har fortroppene kommet. De to eldste. De også med medbragt.  Så da er de 10 stk. TI. De bor i huset vårt og hos en annen bror som her bor. Vi bor på hytta. Jeg er vettsprengt men samtidig hoppende stille yr av glede. For en god dose nord er godt for meg her sør. De kommer med seg selv og det er det jeg liker. Ekte folk slik folk skal være. De får mitt hode opp av sanden og sprer virkelighet. Det liker jeg. Og det er med undring jeg venter på dem. Jeg gleder meg. Er det virkelig mulig å være så vettskremt og glede seg samtidig.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s