Verdens beste puslespiller?

 

Under minuttet på 1000 biter. Well done! Nesten ikke til å tro. Akkurat nå flommer Kristiansand over av puslinger. I alle hjem har spisebordene blitt arena for puslespilling. Butikkene er støvsugd for puslespill. Butikkene er tomme. På Facebook annonseres det for harde livet med at du kan lage puslespill av egne foto. Kanskje pusle svigermor? Det er en god ting at folk pusler. Det tar tid å pusle. Det er ofte en meditativ tilstand en havner i der en leter etter brikker og forsøker å gjenkjenne mønstre. Og tilfredstillelsen over å finne akkurat den ene brikken en har lett etter så lenge er stor. Det er et underlig tidsfordriv. Vi vet hva vi skal lage. Det er en eske med et stort bilde på som vi kan kikke på og få hjelp. Av og til bruker vi mange dager og haugevis av timer på å få det ferdig.

Så ødelegger vi det igjen. Underlig men gøy og godt akkurat nå. Og puslespill er vel den ting i verden som ikke skal gjøres fort. Det skal nytes lenge.

puslingen_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s