Hvem er du?

jegersaus_tommetanker

Eksistensielt fra Toro. Det å finne sitt “selv” er ikke lett. Sitt sanne ego. Samfunnets forventninger og personlige pålegg setter opp barrierer for de fleste av oss. Men årene går og vi blir ofte tryggere på oss selv. Til slutt innser du at; Dette er meg. Slik er jeg. Og nå vet  jeg hvem jeg er og hva jeg står for. Toro hjalp meg. Takk Toro. Du er god for mangt. Og jeg kan med stolthet si at “Jeg er Saus,  – med tyttebær.” Jeg er ikke særlig sosial. Jeg rekker kun til 5 personer, og ulikt andre sørlendinger har jeg kort koketid,- kun 5 minutter. Holdbarheten min er derimot lang selv om jeg er fri for konserveringsmidler. Det gjelder kun dersom jeg oppbevares tørt og ikke over normal romtemperatur. Dessuten er jeg en folkefavoritt uten særlig mange kalorier. Slå den! Endelig fant jeg meg selv.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s