Julegaveanalysen. Har jeg vært snill i år?

julegaveanalyse_tommetanker

Dette er dagen. Dagen etter den store giver dagen. Etter Julaften. Dagen etter den store få-dagen sammen med familien. Alle presangene er nemsomt plassert ut over stuebordet. Klær prøves og dubbeditter testes. Hva fikk vi fra hvem?  Finnes det byttelapp? Og gleden fyller hjertet over all omtanken som er lagt i gavene. Jeg må ha har vært snill i år. Min kone gav meg en designerklokke fra Brasil. Min sønn gav meg mer lys til å ha med inn i skogen. Svigersøster og svigermor har strikket sokker til meg. En refleks fra ei niese. Balsamicoeddik fra ei annen. Ett års skolegang for ei jente i India fra min bror. Superduperundertøy i fleng. Penger fra min mor. Så mye fint som er gitt med hjertet og omtanke. Med omtanke.  . . . .

Og det er nettopp det. Omtanken. Og den gleder, for det er tanken som teller? Omtanken. Det er da jeg blir litt nervøs i nervan av en gave jeg fikk av svigermor. Ei underbukse! Og det er jo hyggelig. Det er jo noe man trenger. Men jeg stusser. Og jeg håper at det ikke er så mye omtanke i dette. Ei heller baktanke. For den er av merket MUNK? Underbukse for Munker? Men det skumleste er tilleggsteksten:

MUNK: Pride & Glory Underwear.

Assossiasjonene sliter litt nå må jeg innrømme. I tillegg er det størrelse Xtra Large og i Orange farge.

munk_underwear_tommetanker

Stolthet og Ære for Munker i underbuksa. . . .

Det blir en spennende romjul.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s