Avkjølt og nummen

Error
This video doesn’t exist

En hyllest til Sommerbyen Kristiansand. Det er satt ut benker langs gater og i parker. Fine benker i solen og flotte benker i skyggen. I sommervarmen er det godt å sette seg ned, slappe av og kanskje kjøle ned en varm kropp.  Kristiansand er kåret til en god by å bo i. Og med slike offentlige nedkjølingstilbud som dette er ikke det så rart. Like ved Domkirken i Kristiansand kan du sitte ned og blir avkjølt. Lytte til litt klokkespill. Kanskje ikke slappe helt av, men lell. Offentlig nedkjøling i det aller helligste like ved det aller helligste. Hvor lenge du sitter avhenger av din egen smerteterskel. Etter en tur på denne benken føler du deg både avkjølt og nummen. De fleste går litt rart de neste kilometrene og for mennenes del kan de faktisk ganske helt sikkert regne med å kunne synge sammen med Sølvguttene ved neste gudstjeneste. Men hvilken service.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s