Illusjon for mannlige homoseksuelle båtentusiaster

Den ultimate test for om du er en homoseksuell mann, med litt for stor interesse for båtlivet. Hmmm. Egentlig styrer jeg unna alle slike tulleting. Jeg har nok tull i hodet mitt fra før. Men jeg fikk en e-post med noe lignende for ikke lenge siden og måtte bare snu ideen. De som vet hva jeg snakker om synes nok dette er litt moro. For dere andre. Ja. Jeg er en patetisk, problematisk proletar som prangende pryder propellpappmodeller på passende populistiske plattformer som f.eks. wordpress.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s