Fiser jeg nå,- driter jeg!

chili_fuse_tommetanker“Fiser jeg nå. Driter jeg!” En selverkjennende tanke. Et innlegg fra 2008 er ufattelig godt skrevet. Forhåpentligvis en sann historie. De av oss som en gang har slitt med problemstillingen ovenfor  kjenner seg igjen i artikkelen. Les hele ved lenka nederst.

Inntil da kos dere med dette utdraget.

Bakgrunn:

En turist er tilfeldigcis med som dommer i en matkonkurranse i Brasil.

Etter 5 retter: (turisten er dommer 3)

CURRY 5 – LALL’S LEGAL LIP REMOVER

Dommer 1 – Kjøttfull, sterk curry. Fersk cayenne gir bra spark og friskhet. Imponerende.

Dommer 2 – Middels oksecurry. Kunne brukt enda mer tomat. Men god bruk av sterk chili.

Dommer 3 – Det ringer i ørene, svetten velter ut av panna mi, og jeg har problemer med å fokusere blikket. Slapp en fis, og fire av dem bak meg trengte legehjelp. Deltageren ble litt fornerma da jeg sa jeg trodde retten hennes hadde påført meg hjerneskade. Shareen reddet meg ved å hele øl rett på tunga mi uten å gå den tungvinte veien via glasset. Lurer på om jeg har lepper ennå. Provoserer meg at de andre dommerne ber meg slutte og skrike. Drit og dra!

 

Fantastisk. Les alt på.

http://www.tv2.no/a/5285179

Takk Christina som ripper opp i gammel magesjau.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s