Personlig trener søkes.

Kan du gjøre dette?

Kan du løfte disse?

Så langt ut i dette nye året har presset fra familie og media blitt oversett. Men jeg klarer ikke stenge det ute lenger. Alt maset om kosthold, karbohydrater høyt og lavt, kalorirestriksjoner og ikke minst trim og trening har trengt inn i hodet mitt. Pulsklokker på salg, og løpesko som er klare kun for meg. Og jeg vet det. Jeg burde trene mer. Jeg burde svette og løpe og ta sats og alt det der. Men det er så vanskelig å komme i gang. En fetter av meg har skjønt det. Han har fått seg personlig trener. Det blir visst lettere da. Du får liksom en annen til å ta ansvaret med å komme i gang. En som dytter og motiverer. Og det er jo innlysende. Så lenge en annen kan gjøre noe for deg så blir det lettere. Det koster jo litt, men i følge min fetter så er det verd hver krone.

Så derfor søker jeg nå etter min egen personlige trener. En som kan trene for meg når jeg måtte ønske det.

One comment

  1. Chris · August 22, 2012

    Søker du fortsatt personlig trener? hvor i landet er du bosatt?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s