Maya er på vei til John of God

alene_men_troende_tommetankerJeg er trist men har det fint. Maya har reist. Jeg er alene, men vi er sammen. Hun har reist på sin livs reise. Til en healer i Brasil. Og. Ja. Jeg tror på healing. Jeg tror på menneskers iboende egenskap til å lege seg selv. Legevitenskapen fnyser av healere. Allikevel vet de at placeboeffekten er viktig. Jeg tror det finnes mennesker med evner ut over det aksepterte. Noen er musikalske. Jeg kan tegne. Steven Hawkins har matematisk hode. Noen er healere. Vi vet ikke alt, ennå. Ingen leger kan fikse Maya. De innrømmer det ikke, selv om de har forsøkt. Derfor er min vakre kone nå på vei til Brasil. Til John of God. En healer uten like. Han har gjort ting som vitenskapen ikke kan forklare. Derfor er det umulig. Synd for dem som tror det. Vi tror. Jeg tror. Og Maya tror. Hun er på vei til Brasil. Til John of God. Lykke til Maya. Jeg håper ikke. Jeg tror.

2 comments

  1. Marte · May 26, 2013

    Lykke til!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s