Hønseføtter og gulerøtter og halsen av en svane

hønseføtter_fat_tommetankerhønsefot_tommetankerHjelp jeg har svelgt ei heil høne!!!!

Når den store oppskriftshusholdningsboka er forlagt. Og oppskriftsbrosjyrene fra Rimi og KK og svigermoroppskriftsbokaboka også er borte i ei kasse er det skummelt. For jeg har lyst til å smake noe nytt, lage noe nytt fra en ny oppskrift. Jeg har lyst å velge vekk grandis og Fjordland, fiskefingre, brunostskiver og hønseføtter_tomm_tommetankerpølsefingre. Og det er da den gamle sangnynninga er så praktisk å ty til. Å nynne seg en oppskrift må jo bare være bra. Nynn, nynn, hønseføtter og gulerøtter og halsen av en svane, nynn,nynn.

Hønseføtter og gulerøtter
og halsen av en svane!
Den som kysser jentene,
har har en dårlig vane!
Jeg er født i Engeland
og du er født i Skåne
vil du være min lille mann,
så vil jeg være din kone.

 

Rent bortsett fra dette vissvasset så dro jeg over til min svigerdatter fra Thailand som serverte disse deilige små føddene. Litt uvandt i starten men det er opplagt kosemat.  Gudd å mye nytt og rart som havner ned i magen etter at hun kom inn i familien.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s