Hvordan tilbreder man egentlig en svane?

halsen_av_en_svane_tommetankerJeg har slått opp i kokebøker og fuglebøker, leksikon, eikebøker og hasselbøker og andre bøker. Jeg har undersøkt hos mesterkokker og suppehuer. Venner og uvenner. Men ,- – – nei! Det er rett og slett lite hjelp å få. Hverken kokkelauget eller fluefiskerlaget kan hjelpe. Jeg føler meg ribbet. Like ribbet som min kjære vennfiletert_svane_tommetanker Tomine kommer til å bli. Riktignok prøver han å smile i sitt noe stive nebb, men lite vet han om mine lumske planer. I går kveld fant jeg frem sprittusjen og noen brødskiver og tuslet skjelmsk ned på svaberget og ropte på min svanevenn. Han kom og spiste mine judas-skiver mens jeg nemsomt streket opp mine gallamiddagplaner. Planer er lagt, men oppskrifter mangler. Min gode venn Ole har strukket ut en hjelpende sleiv og serveringsforslagene er i ferd med å materialisere seg.

Hvordan tilberede en svane. En slagplan er i ferd med å lages. Håper ICA Dvergsnes har gurkemeie ispedd balsamicoeddik og griljermel, samt stekeposer XXX- large.

Nyttig lenke:

http://www.instructables.com/id/Gourmet-Swan-Meat-Burgers/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s