Insektsfobi. HERE I COME!

Egentlig er jeg ikke redd for noenting. Men det er egentlig. Som sørlending frykter jeg både gud og kristendommen og andre fordommer. Det jeg trodde jeg aldri ville frykte var insekter. Respekt har man jo. Det er lenge siden jeg fant ut at,-  i det man tar ned et vepsebol bør man ha en rømningsvei. Etter den åpenbaringen fikk jeg ikke frykt, men respekt for hjemmekjære veps. Sommerfugler og biller og maur og lus og veps og larver, alt er spennende og noen av dem sitter stille lenge nok til at en treiging med kamera og altzenheimer kan få foreviget dem. Men så leste jeg en artikkel om at verdens største eksemplar av verdens største insekt akkurat har blitt fanget. Gudd. Glad jeg bor i Norge.

Insektet, Giant Weta, lever kun på Barrier Island ved New Zealand, og dette ekle eksemplaret ble funnet i november 2011. Nice dog.

http://www.asianscientist.com/topnews/mark-moffett-weta-bug-discovery-new-zealand-little-barrier-island-2011/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s