Ichthyology : Læren om makrell, rødspette, bergnebb og 35 haiangrep i europa.

Ichthyology .Læren om ting som klør. Eller læren om “ikke” i trøndelags innerste avkroker, eller rett og slett læren om fisk. Vel, – under en av mine klatringer ut på sidetrådene på internettet kom jeg over ordet icthyology og likte det. Fin svung over det tenkte jeg. Kanskje jeg skal bli en Ichtyolog tenkte jeg. Damene blir nok imponert, tenkte jeg, – herrene også skal vites,- og konversasjone vil gå lett om rogn, gjeller og slo av ymse slag. Kanskje et sporadisk møte med likesinnede vil forekomme. Slik man gjør. Noen har sikkert dannet en Ichtyologiforening eller to? Det var da det slo meg (fiskeslo meg). Aha! Jeg liker ikke fisk utenom Sushi, så jeg slo den karrieren fra meg. Men vi nærmer oss badesesong og det er på tide å fine ut om man kan bli spist opp av hai. Til og med i Korsvikfjorden.

http://www.flmnh.ufl.edu/fish/sharks/statistics/GAttack/World.htm

Har du en fiske fetish? Sjekk her: http://www.asih.org/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s