Smarte kjøkkenløsninger fra Gorenje

Gorenjeprodukter står for kvalitet slik jeg ser det. De er vel muligens litt dyrerer for prisens skyld, men så lenge jeg har en kone som betaler med penger tjent av meg så er det greit. Vi har kjøpt nyttnytt gammelt hus med spellflunkendenytt kjøkken. Hvitevarene som ikke er hvite men sorte og alufarget er alle Gorenjeting og bare året gamle. Altså nyttnytt. Og jeg forbauses og forbløffes over smarte løsninger. Hyller som skvetter ut når du åpner skapet, såpedispenser som er skjult i vasken. Nedsenkbare knivholdere. Oppvaskmaskin som er så innebygget at du ikke finner den. Induksjonstopper som indikerer at du kommer til å koke masse ting over. Trange skap for skapertrang, og brett med uidentifiserte kjøkkenmaskiner som sketter opp og frem og inviterer til dypere forståelse for sirupsnipper.

Men det smarteste av alt var døren over stekeovnene. Et barneoppbevaringsskap. Plass til to småtasser og en dør som ikke åpnes innenfra. De kan se ut, men du slipper å se inn. Det er støydempende samtidig som det er lufting i front for økt komfort, og dersom det blir klaging kan du bare settte på varmen i stekeovnen like under på 150 grader i ca 12 –14 minutter. Gorenje har skjønt det.

http://www.gorenje.no/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s