De har reist nå.

utvist_tommetanker

Nå er de vekk. Det skjedde natt til i går. De to gjenstene som kom til oss i forrige uke og søkte om trygt opphold for vinteren er borte. De kom fra sør hvor deres liv var utrygt og de følte seg i forfulgt hver dag. Der de kom fra ble det for varmt rundt ørene til at de kunne ha et fullverdig liv. Her ble de heldigvis møtt med en kald skulder og ikke ønsket inn i varmen. Men de fant det allikevel bedre enn der de kom i fra. Helt til for et par dager siden. Det ble for hett for dem. Så nå har de reist. De er vel ute å renner et sted går jeg ut fra.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s