Lag en regnbue i dag!

 

Error
This video doesn’t exist

 

Nå har vi ennå en grunn til å vaske hendene godt. Mange ser mørkt på dagene og fremtiden. Det er jo akkurat nå som skulle være best. Klokka er stilt og vi er på vei inn i den lyse tiden. Våren er fødselens og vekstens tid. Det er nå vi skal sprudle og yre rundt i verden. Coronafaenskapet setter en brems på mye av dette. Karantene og hjemmekontor og håndvask. Men om vi først skal se svart på det så gå ut. Stikk hånda i jorda og bli skitten på ordentlig og plant noe fint. Vi kan lage farge utenfor som lyser opp innenfor og jeg tror hager og bedd aldri vil være finere enn nettopp i år. Nettopp denne våren. Hjemmesitting er ikke alltid hjemmesitting. Vi våger oss utenfor veggene og får jord mellom fingrene. Vi blir skitne på hendene. Vi får en deilig god grunn til å vaske hendene. Summingen av høytrykksspylere og knirkingen fra trillebårene ljomer i busker og plener og kratt.

Farger er fint. Plant noe fint.

Lag en regnbue

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s