Lik og del. . . . . . . . . . . . . . . . . – og gjør.

Facebooks deilige bevistløshet slår til igjen. Lik og del. Lik og del. Lik og del. I jula skal man jo dele. Og det høres så fint ut. Lik og del. Jeg liker det og ønsker å dele det. Jeg ser noe jeg liker og tenker,- Dette må jeg dele med andre. Men facebook har klart det igjen. En fin tanke om deling er gjort om til en tanke om sin egen navle. Det deles og deles og deles på facebook, nå frem mot jul, men ikke fordi vi liker å dele, men fordi vi ønsker noe selv. Jeg vil dele fordi jeg vil vinne noe til meg selv. Det er jo OK det. Alltid gøy å vinne, men hold tanken. Ta den videre. Helt ut i den virkelilge verden. Del det du liker med andre.

Lik og del.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s