Side 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 14, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 og 25

formangesider_tommetanker3 dagers informasjonsmord fra dagspressen. I den ufattelige og dramatiske situasjonen som har utstpilt seg i ørkenen i Algeri har det blitt pøst ut spekulasjoner og rykter. Jeg har blitt nødt til å ta stilling til usannheter og uriktig informasjon i mengder. Mediene sier selv at de ikke vet noe sikkert, allikevel skriver de altfor mange sider om det de ikke vet.hearno_tommetanker Vi vet det ikke er sant, men vi sier det allikevel, sier de. Jeg er glad for vårt behov for å vite. Men skremt at vi også må vite det som vi vet ikke stemmer. Det har blitt så mye at jeg har blitt nummen. Nyhetsnummen. hvorfor skal jeg følge med på ting som er basert på rykter. Jeg følger ikke med lenger siden det meste ikke er sant. Jeg liker informasjon, men  informasjon som stemmer. Til vanlig skyver mange medier ryktene til side og publiserer kun det de vet. Men ikke denne gangen. Jeg synes synd på de pårørende. Men jeg håper Hr. Statoil og Hr. Statsminister har gitt dem den informasjonen som er riktig. Og jeg vet de pårørende har fått ei hånd å holde i. Det er godt å tenke på, midt oppi alt det grusomme og jeg  håper de ikke leser avisene.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s