Lettskremte Basse er ikke redd for å være redd

Hvilken herlig fyr. Jeg så på TV i bassegår da tyskerne skulle intervjue denne lykkelige mannen. Reporteren smilte og lo bare hun snakket med han. Et smittende vesen som fortjener oppmerksomhet. Det er gøy å se når han blir skremt men like gøy å se slik positivitet. Det er mange nok av oss som tusler rundt og klager mer enn vi må. Jeg kjenner ikke Basse fra Arendal, men det aner meg at han er en flott fyr. Det må jo bli dødsirriterende etterhvert når alle skal skremme deg, men han spiller med og fortjener sine minutter i rampelyset. Så lenge han synes det er gøy, synes jeg det er gøy. Og han har syntes det er gøy lenge. Opptaket med pappeskene er fra 2009.

Discovery skal også lage reportasje om han. Den gleder jeg meg til. Kanskje de tar opp fenomenet,- å skvette? Hva skjer? Hvorfor hopper Basse slik, og ikke andre.

Basses sjef sier fine ord om den lettskremte:

Som Basse`s sjef kan jeg forsikre alle om at vi mer enn en gang har spurt Basse om dette går på helsen løs. Det har han bedyret at det ikke gjør, han mener vel nesten tvert i mot at dette bidrar til å holde pumpa i gang!

Til de (få) mer surmagede kommentarene vil jeg si at Basse er en av våre aller mest produktive ansatte, og han sprer en glede og positivitet rundt seg som 100-gangen overgår den lille tiden som går med til disse “stuntene”. Dette smitter over på oss alle, og er med på å bidra til et godt og effektivt miljø på jobb. Jeg er enig med alle som er inne på at slike ting er med på å sikre effektivitet snarere enn å være til hinder for dette. Dersom ikke vi kan kombinere det å jobbe og være effektive med det å ha det gøy blir vi alle tapere!

Alle som er i tvil om hvorvidt Basse spiller skuespill; se nøye på videosnuttene i sakte film. Hadde dette vært skuespill er jeg redd vi hadde mistet Basse til Hollywood for lenge siden!

Takk til Basse!

mvh Trond Østereng

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s