En barnefri kveld takket være Europris

barnefri1_tommetankerNår de små hydrogenpropellene faller til ro kan en endelig puste ut. Det å vite at de har det varmt og trygt og godt gjør at en selv kan la skuldrene og natten senke seg. Finne frem en god bok eller et dårlig TV-program uten hele tiden å være på alerten for de små. Europris har løsningen. 129,- kr for en delvis gjennomsiktig 80 liters oppbevaringsboks med pustehull, transporthjul og praktisk drahåndtak. Alt du trenger å gjøre er å hive oppi en sjokoladebit, litt lego eller en tier og barnet vil følge etter. Av egen vilje så og si. Lokket kan da nemsomt legges på og praktiske festeanordninger i begge sider av boksen gjør at krapylet ikke vil falle ut. Vips så er en barnefri.barnefri_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s