Turister og ferister

ferist_tommetankerTurister er ofte et ferierende folk. Mennesker som har ferie og drar på tur. Og ferierende er ofte turister på tur som har ferie, men trenger ikke egentlig være det. Er du hjemme og har ferie er du en ferist. Ferierende ferister nyter de lokale attributtene, strendene og tilbudene. Og har du det som meg, så er det nok å være ferist og ikke turist. Jeg bor med tean i tanga og hele slekta er på besøk. Det er et godt lite liv. God sommer!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s