Oppsigelsesgrunn eller offer for vanndalisme

vanndalisme_tommetanker.jpgForråtnelse og nedbrytning og ufrivillig vannlating. Slik er det å være bestefar i snøsmeltinga. Nei og nei. Et trist syn møtte meg når jeg skulle på jobb i dag. Bokhylla var smadra, og veggen mellom baderommet og garasjen hvor toalettet stod, var nesten borte. Datamaskinhylla var full av vann og takplatene var skakke. Det så ut som alt var sklidd ut. Blandebatteriet til vasken kunne nå drikkes. Hytta som var så brilliant for mindre enn 20 timer siden hadde slutta å virke. Jeg så drømmen om hytte i snøheimen renne bort mellom fingrene. Timer, tallige timer,  med arbeid ble lagt ned og kilometervis med god fantasi ble surret rundt hele prosjekthytta. Vi var så optimistiske og positive vi som satt opp dette bygget. 3 par hender i ulike størrelser. Helt fra planleggings-stadiet til ferdigstillelsesattesten. Kun 5 minutter fra matbutikk og apotek. Et steinkast fra et drivhus og kun 500 meter til skole og aldersheim. Et godt strøk med andre ord. Men det ville seg ikke, nattens middeltemperatur kokte ned hele greia til en smeltende virkelighet. Jeg gruer meg til å overbringe naturens harde fakta til snekker, rørlegger, taktekker, interiørkonsulent, elektriker, kjøkkensjef og byplanleggere. Håper dette ikke ødelegger for karrieren min som bestefar.

hyttedrommen_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s