Jeg så ikke denne komme. The Axe Effect, hill, hill

he_was_the_one_axeBrilliant liten sak. Axe. Lukt på box som får damer til å gå bananas. Men som en mann med en smule selvinnsikt velger jeg den vekk. Jeg er jo tross alt godt gift og kan ikke slite med alle de forklaringsproblemene som en eventuell dusj av Axe ville føre med seg. Skulle jeg liksom si til mitt barnebarn etter at min kone hadde knust Axeboxen og forlatt meg,- ” Hei. Kom å hils på alle dine nye bestemødre! De er 20 år gamle og liker lukten av Axe!” Nei, det er nok best å holde seg til Old Spice. Men allikelvel. Hill, hill til United Arabian Emirates og reklamebyrået Lowe MENA. Den enkle teksten med en overraskende bieffekt er ganske enkelt et lite mesterstykke. Skulle ønske jeg hadde laget denne.

http://www.lowemena.com/

De kan mer også. Se filmen under. God ide.

stuck on you

http://www.lowemena.com/our-work/stuck-on-you/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s