Kosefilla

kosefilla_tommetanker

Deilig myk mot kinnet når du kryper til køys. Behagelig snurret inn mellom fingrene som dovent koser med det myke stoffet,- helt til du sovner. Tryggheten i mykheten i tøystykket. Størrelsen er uvesentlig og den kommer i alle farger og mønstre. Det viktigste er at det er akkurat den. Og det er bare du som vet hvorfor. Av og til vet du ikke hvorfor du heller. Det bare er slik. Alle skulle hatt en kosefille. Et stykke tøy som er full av dine  lukter og dine tanker. Alltid der. Alltid klar for å gi trøst og kos og trygghet. Helt inn i ryggraden helt til du sovner.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s