Lang dags ferd mot natt Jonny

mordor_tommetanker filming_tommetankerNå er jeg sliten. Det verker i IKEA muskelen. Den som du først finner ut at du har når du går på IKEA for å finne en spesifikk ting. EN TING. Og så kommer du ut med en handlekurv full og en fin svensk hilsen i kassa. IKEA har mye fint. Det er bare så forbanna slitsomt å finne det. Og så langt. Så langt.  . . . .

For å ta det fra starten.: i to dager har jeg vært å filmet i gaffeltruckenes eldorado. På Nikkelverket. Formerly known as Xstrata. Formerly known as Falconbridge. Med 500 ansatte og 2000 trucker. Jeg har vært i en svovelsyrefabrikk. Jeg har vært i Mordor. Jeg har truffet hyggelige mennesker i hvite spacesuits og gassmasker. Jeg har truffet elektrolysemennesker og kantinesmiledamer. Jeg har tilbrakt en dag på laboratoriet hvor de leker med farlige ting og finner gull. Jeg har fått armen revet av på et samlebånd og stått under en smelteovn. Gudd. Hele tiden har jeg båret på kamera, stativer, mattebox og batterier mens jeg selvsikkert har debutert som skuespiller. Teamet var sant enige om at dette var like slitsomt som å traske med kona på IKEA. Vi ble slitne. Dødstrøtte.

Når vi tilslutt var ferdige med en fantastisk innholdsrik dag på Nikkelverket hentet kona meg,- og vi,- . . . . .. . dro til IKEA.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s