Hærlige køhøflige Thailand

køståing_thailand

Jeg har familie fra Thailand, en svigerdatter. Og hun har bursdag i dag! Gratulerer Sa! Og siden jeg nå har lært Thailand litt bedre å kjenne, har jeg også lært mer om den respekt og høflighet som er i kulturen deres. Slik høflighet og respekt kan også brytes har jeg lært. En gang ble jeg kjeppjaga fra et litte hotell på øya Koh Tao av ei illsint Thailandsk hotelleier. Bare fordi jeg sa vi hadde funnet et billigere sted. Hun forbannet meg, min mor, min far og resten av slekta. Hotellet i seg selv kan for øvrig ikke heller anbefales.  Men med sin opplærte, og ryggmargsimpregnerte respekt for å overholde de reglene som gjelder i ulike situasjoner er det gøy å finne et bilde som beskriver slike ting. Det å stå i kø i Thailand trenger ikke være slitsomt og trangt. Det er også ganske så lett å se om noen sniker i køen. Eller er dette kun et bilde som prøver å sko seg på andres bekostning?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s