NAV sin nye karrierevelger

Karrierevelger_NAV_tommetanker

Endelig er den her. Den ultimate jobbvelgemaskinen. Og går du i tanker om å skifte jobb, slik jeg gjør, kan denne maskinen gjøre underverker. Jeg har ikke funnet noen ny jobb ennå. Selv om jeg har lest Jobbsbok fra perm til perm. Det ser ikke ut til at noen trenger en semikristen agnostisk slabbedask uten vekttall. Ei heller er de villige til å betale 7 millioner i årlig godtgjørelse, samt 9 ukers betalt ferie på Hawaii. Men nå er sjansen her igjen. The DoAll JobSelector. Kanskje den finner noe?

Men egentlig trives jeg der jeg er og får litt lønn innimellom og resten skal jeg få i himmelen, så kanskje jeg står over the job selector den gangen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s