Fiskefingre? Eller fingre med fiskene..

En selsom opplevelse. Eller riktigere sagt,- en fisksom opplevelse. Vi har alle en viss undertrykt frykt for å bli gnafset opp av en tannfull hai, en flokk gale barracuda eller makreller med varig svekkede sjelsevner. Det er muligens angster som ikke har rot i virkeligheten, men de er der når vi nærmer oss det våte element. På en langtvekkferie nettopp oppdaget jeg et mystisk fenomen. I en liten gate på øya Gili Trawangan stod det små bassenger foran to stoler. “Hmmmm!” tenkte jeg. “Ka e detta.” ” Fotbad?” I så fall for de som allerede har skitne bein. For vannet såkke bra ut. “Try,- mister boss”,- sa en hyggelig dame. “Put hand in water,- mister boss”. For første gang i mitt unge liv ble jeg kalt for mr. Boss, så det sier seg selv at jeg gjorde som hun sa. Uten frykt og trengsel stakk jeg handa nedi…………GUDD! Den kom fortere opp enn den gikk ned. Handa hadde umiddelbart blitt angrepet av små fisk som var i vannet. “SHARK!”. Om enn bare 10 mm lange, så -“PIRAYA!” skrek jeg, og besvimte. Ved min egen oppvåkning ble jeg fortalt at dette var småfisk, og ikke hai. Heller ikke baby piraya. Småfisk som spiste opp døde hudceller og på den måten renset de beina som egentlig skulle settes oppi dette dødens akvarium. Jeg testet ikke dette ut lenger. Hjertet mitt tålte ikke mer.

På NRK hadde de nettopp et innslag om slikt,- de kaller det velvære: http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostafjells/buskerud/1.7936998

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s