Gratulerer

En gang vant jeg i lotto. Det er lenge siden nå, men gevinsten er her ennå. Ikke skjønner jeg hvorfor, men har ikke tenkt å ta opp den tematikken i hjemmet. Maya har bursdag i dag. Vi har feiret mange av dem sammen. Også i dag. Hun fortjener mer enn jeg kan gi. Allikevel er hun her. Et ekte og hjertevarmt menneske som har øyne som ser andre mennesker. Alltid der for de som har det vondt. Klar til å hjelpe. Selv har hun kjempet kamper mot sykdom og systemer som andre hadde gitt opp. Jeg har fått lov til å holde henne i handa gjennom mye. Vondt, men mest gode ting. Gratulerer igjen. Jeg er glad i deg.

One comment

  1. Birte Lill Hayes · March 20

    Beste Maya 🥰 Gratulerer så mye med dagen til den vakreste kvinne jeg vet ( både utenpå og inni ) Kjempeglad i deg Maya min ❤️🌹❤️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s