Amerikas Forvrengte Stater!

trump_trist_america_tommetanker

Resident Evil, eller var det President Evil. Det blir spennende å se om grusomme Gabriel kommer til makten. Jeg skjønner bare ikke hva som skjer. Det virker jo som Donald Trump mener det han sier. Og mener han det han sier er det til og med en gjeng kristne over der som mener det han sier. Hvordan er det mulig. Jeg skjønner det ikke. Hvorfor er mennesker slik. Naive Tomm ønsker noe bedre for Amerikanerne. Jeg tror at verken Høvågveien, Vest-Agder, Øverbygd, Norge, Europa, Feda, Verden eller Amerikas Forvrengte Stater blir et bedre sted å vokse opp i med Donald Trump sine verdier i førersetet. Kjære amerikanere; Ta dere sammen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s