Nils Ole Oftebro leste meg teksten.

Error
This video doesn’t exist

Jeg skriver jo mye. For mye mener noen. Og i tillegg til både grunne og dype utskeielser her på bloggen skriver jeg i tillegg mye på jobb. Da er det ofte manus for små filmer om ulike firma og produkter. Vi har en kunde som heter OneCo. De er store. Jeg har gjort jobber for dem lenge og kjenner dem godt. Det var da ekstra gøy at vi fikk jobben med å lage en påkostet konsernfilm for dem . En film som skulle fortelle hvem de er . Jeg hadde ide og skrev manus til denne filmen. Den er akkurat sluppet. Ingen enkel jobb å skrive for et så stort konsern. Sammen med ledelsen jobbet jeg meg frem mot en tekst som tenker mer enn den forteller. Storyboard ble til med samme overordnede målsetting. Vi ønsket å få både egne ansatte og OneCo sine kunder til å like filmen. Og til å tenke på de valgene de tar. Tenke på framtid og muligheter. Nesten helt uten å si det. Vi laget til slutt et flott manus og en fin film som forteller det vi ønsker. For meg personlig er det moro å skrive. Ekstra moro blir det når det er skuespiller Nils Ole Oftebro som leste inn stemmen. En så proff forteller var et godt valg for denne teksten. For å få filmen så fin som den ble har kollega Kent skapt litt magi med 3D, hatt regien og skapt et godt lydspor. Og filmfotograf Amodei svingte kamera på flere av opptakene. Se filmen.

Jeg er stolt av den.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s