Tommestokk

tommestokk_tommetankertommestokken_tommetankerGudd å glade folk må være i meg. Kjært barn har mange navn,- sier et gammelt ordtak. Tommeltott, tommelom, TTTTT (Teite, tullingen, taperen, tosken  Tomm), TomPengPung, Dust og Twat. Og nå altså et helt nytt ett. Tommestokk. En søndag aften i gode venners fotballtrenings-lag resulterte i et nytt kallenavn. I ett innbitt blodkutt raid mot mål og sikker scoringsposisjon tok jeg en piruett for å avlede motspilleren. I virkeligheten avleddet jeg meg selv. Nesten hele kroppen spant rundt sin egen akse. Kun venstre foten stod igjen. I et øyeblikks overtent iver haddde jeg glemt at venstre knee ikke var utstyrt med kuleledd. Det resulterte i et forvridd kne, jævla vondt og hylende latter fra mine gode medspillere. Et par dager etterpå er jeg hjemme. Hinkepinker rundt i heimen og har fått meg stokk. Endelig ordentlig bestefar. Hjelpemiddelsentralen står på speeddial og søknad er sent til Strømmetunet om permanent oppholdstillatelse. Så nå heter jeg Tommestokk. Men mine med- og motspillere på fotballbanen har fortsatt noe å frykte,-  – – – høyrebeinet.

Ail bi bakk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s