Sodåsen eller Sotåsen

Uansett navn er det nå fantastisk fint der oppe. Mange trær som før skjulte den lange utsikten er nå fjernet. Nå kan du stå der oppe og se jorda krumme seg. Det hadde vært noe for Flat earth society. Hmmmm, kanskje jorda er rund likevel? Det er en kort tur, men smått spektakulær. Og er du en morgenfugel eller kveldsfugl kan du få se noen minnerike soloppganger og nedganger der oppe fra. Stien er god og har akkurat blitt ennå bedre med skilting og merking. På rundturen går du gjennom Stidalen hvor folk har holdt på lenge. Fint infoskilt der også. Turene blir litt bedre når en vet litt om det som har skjedd der du går. Finfin bålplass på toppen om du finner veien en vindstille dag. Oppe på Sotåsen står det også ei hytte med historie.. Den kan du lese mer om her. Forsvarsbygg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s