Jeg fortjener en takk.

blåHimmel_tommetankerOh clouds gray as ash in sky I comand thee to move on by, clear a place for blue sky,so mote it be.

Ikledd ekorntøfler med kaninørelisser og rådyrhalebukser med lemenlommer dro jeg til skogs og sang min magi. Med oppmalte vaffeljern og nysmelta blå Swix i trollgryta messet jeg min gandesang. Knuste kråkehorn og elgevinger ble rørt inn mens jeg danset slik bare jeg kan danse. Og himmelen åpnet seg. Skyene forsvant.

Vær så god!

http://www.magickspellcraft.com/component/rapidrecipe/make-the-sun-shine-brighter

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s