Lokal oppvarming. 2018 vs. 2019

28februar18vs19_tommetanker

28. februar 2018 vs.2019. Bildene her er tatt med ganske nøyaktig et års mellomrom. Kortidshukommelsen min har strekt seg helt tilbake til 28. februar 2018. Det var en smule mer snø den gangen. I fjor. Alt var bedre før. Jeg er glad i snø. Ikke glad i 17 grader i Februar. Et dette resultat av global oppvarming foreslår jeg at vi begynner å gjøre noe med det. En ting er jo den Globale oppvarminga. Den er stor. Men den kan vi jo ikke gjøre noe med. Det er alt for stort til å tenke på. En helt annen ting er den lokale oppvarminga. Den kan vi gjøre noe med. Vi kan holde kjøleskapsdørenen åpne. Vi kan hente snø fra fjellene. Vi kan ta på oss Hololence fra Microsoft og se virkeligheten på en kaldere måte. Eller vi kan tenke oss om og bruke mindre, fly mindre, dele mer. Bare en tanke.

28februar18vs19bil_tommetanker28feb_buss_stopp_tommetanker

One comment

  1. Bjart · February 28, 2019

    Vi kan dessverre ikke noen ting med den lokale oppvarminga. Men morsomme forslag 😁

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s