Ser du sammenhengen er du gammel

sparks_tommetanker Er du like oldies som meg med de samme geriatriske tendensene så ser du kanskje sammenhengen i dette bildet. Jeg fikk i alle fall en AHA opplevelse uten en gang å tenke på AHA men noen kolleger av dem. På et biltak utenfor Meny, formerly known as Albert Matsenter, stod de. Disse to klenodier av noen fremkomstmidler. Bare de i seg selv satt minnene tilbake noen tiår. Før salting og strøing av Tretjønnveien ble populært. Innimellom “baiing” på bussen, og miniski ved Svarttjønn hendte det at vi råkjørte med spark. Og når sparketuren var ferdig, gikk jeg inn og satt på Sparks. Underlig, innovativ og annerledes musikk. Men jeg digga det. De holder på med musikk ennå. Og med en singel kalt; Piss Off! er det kanskje ikke så rart at de ikke topper hitlistene lenger. Sangen er god gammel Sparks stil. Men de har altså gitt ut hele 18 album siden 1971. Kult. Og jeg fikk gode gamle minner inn i hodet mitt. “I’m going under the table With her . . . . .. Jeg skjønte ikke den gang hva det betydde men digga det allikevel.

http://allsparks.com/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s