Takk mine gode suppehuer av noen venner

tomm_grønnsakssuppe_tommetankerSammenhengsgrunnlaget er til stede. Det har vært en uke med gode venner i en virkelig verden. Vekk  fra tastaturkommunikasjon og ord i skyen. Denne uken har vært fin. Jeg har møtt venner fra tidligere liv. En hjelpemiddelsentralmann, en lege, en kartentreprenørtjenestemann, en lærer, en itansvarligsjef, en oljevarerelatertanskasfningsmann og en oljeavogtilpåplatformarbeider. Der er godt i hjertet og i sjela når venner en har hatt for 30 år siden fortsatt er venner. Rett og slett godt å tenke på. Og det er godt å tenke på akkurat nå også. I går og i natt omgjorde tre av disse vennene og meg hodene våre om til flytende grønnsakssuppeskåler uten mål og mening. Kloke hoder ble til kålhoder og visdomsord til jabbajabba. Godt å være meningsløse sammen. Det er jo det som gav oss mening mens omgivelsene så på oss som Neper. Promillen kom som forventet og latteren likeså. Takk mine venner. Dere er gode å ha. Håper vi kan omdannes til suppehuer i lag noen ganger til. Sett over gryta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s