Terasseblues.

terasseblues_1_tommetankerterasse_tommetankerstrekkfisk_tommetankerJeg rakk å strekke meg etter fisken på rekka som ble lagd.. Eller for å si det på en annen måte. Jeg lagde rekkverk med strekkfisk. De som har vært hos oss vet hvor farlig vår terasse har vært. I fortsettelsen av stua har vi en fin terasse.  I fortsettelsen av den har vi ingenting. Ingenting med morrasol og det hele. Og på vår terasse har det til nå vært stort hjerterom, samtidig med stor fallhøyde. Rekkverket mangla. Det har gått med noen barnebarn, venner, svigermødre og snekkerlærlinger. Samt en og annen ball som har trillet utfor. Men endelig. Rustet med en drills dødsforakt, 35 meter wire og en strekkfisk gikk jeg løs på terassesikringsoppgaven. Timene gikk, men tilslutt var det bare meg og strekkfisken tilbake. Jeg vred han til han skreik i gjengmiljøet sitt. Og nå kan terassen nytes. Den er endelig trygg. Og jeg kan spille blues på min nye 5 strengs terassebass.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s