“Heia Start!”, fra en motgangs-supporter.

heia_start_tommetanker

Trodde aldri jeg skulle si det! Heia Start! HEIA START. HEIA START!

Et noe betegnende samlingsobjekt stod plassert i en gang ved en stol ved en dør. Her må det strykes og rettes og strammes og trimmes. Da tenkte jeg; Heia Start. Et sammensunket Startlag trenger at noen heier på dem. Nå, mer enn før. Jeg er ingen tribunesliter på Sør Arena. Jeg var i møte der på Aker Solutions en gang. Hatt lunsj i kantina med en venn et par ganger. Og så har jeg gått forbi på vei til Europris og Kiwi noen ganger. Det er vel så nært jeg har vært Starts storstue. Der hvor hjemmekampene går og brølene en gang runget. Fra hytta vår kunne vi høre når det var kamp. Det runget i luften og lydbølgene fraktet skåringsbrølet på luftens vinger over til oss i Korsvikfjorden. “Der fikk Start nettkjenning”, tenkte jeg og smilte. Jeg smilte. Ikke fordi jeg digger Start men fordi jeg ble glad fordi jeg vet at så mange andre blir glad når Start får mål. Jeg blir glad fordi jeg vet om den følelsen han får, han som skårer målet. Når hele kroppen jubler , hjertet hamrer og tusenvis av supportere jubler med deg samtidig som du løper for livet mens mange voksne menn løper klemmelystne etter deg.  Jeg smiler fordi så mange blir glade. Derfor heier jeg på Start nå. De trenger gode tanker. Og jeg håper jeg snart kan sitte på svaberget ved hytta igjen, og høre når Start skårer mål.

Jeg er vel muligens byens eneste rendyrka motgangs-supporter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s