Åpent brev til ICA

ICA DVERGSNESKjære ICA.

Jeg vil først benytte anledningen til å takke for en hyggelig matvarebutikk som jeg ganske ofte besøker. På den urbane bygda Dvergsnes i Kristiansand henter jeg mine fødevarer.  I bytte mot halve lønna mi får jeg knekkebrød, syltetøy, rapsolje og fisk i fiskedisken av dere. Øl og chips har det også til stadighet havnet i posen. Økologisk mat er dere skikkelig dårlige på så det handler jeg andre steder. Jeg har oppfattet dere som en grei butikk, og overveldet av det  hyggelige personalet. Det er fint å handle der. Derfor var mitt sarte sørlandske hjerte lite forberedt på synet som møtte meg i går. Rett og slett rått, diskirminerende og totalitært. Dette kunne jeg forventet av Stalin i gamle dager eller Kim Jung Il i dag,- men av dere, av ICA! I de indre deler av lokalet, ved frysediskene, hang det en plakat som vitner om at noe er fryktelig galt hos ICA. Det ser ut som det foregår en utrenskning der som ikke er bra. Jeg tror dere har en mørk side som vi forbrukere ikke vet om. Hva foregår egentlig bak svingdøren innerst i butikken?

singel_kalkun_2_tommetankerFor om du ikke har kjæreste,  er gift eller i et samboerforhold er du i trøbbel hos ICA. Det virker som den skikkelige konservative bibelforståelsen rundt ekteskap fortolkes der. Jeg oppfordrer enslige til å hive seg over Match.com, moteplassen.no, sukker.no, norgesdate.no. Prøv dem. Finn deg en partner.  . . . .Alternativet er forferdelig.

Forutsatt at du er kalkun, vel og merke. Single kalkuner havner i frysedisken hos ICA,- og det til knallpris.

Hilsen gift mann, dum som en kalkun.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s