Innovasjon innen hvitløks-skrelling

I en alder av 50 har jeg aldri lært hvordan man skal skrelle en hvitløk. Selv er jeg jo hvit, og mange påstår at jeg er en løk, men dog. Skrelle en Garlic kan jeg ikke. Jeg har sikkert gjort det 17000 ganger. Jeg er ikke vampyr og derforglad i hvitløk. Men det blir alltid noe jækla pell. Enten så holder jeg på i en halvtime, eller så kutter jeg vekk altfor mye, eller så ligger det skall igjen på løken. Gudd. Men her er det altså en fyr som skreller en hvitløk på ti sekunder. Jeg brukte riktignok 15 med denne metoden, men allikevel. Jeg lærer. Det er derfor jeg er.garlic_peel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s