Sjekk statusen og gi et smilefjes

sjekk_statusen_tommetankerDette er viktig. Det er viktig for deg, og det er viktig for et annet menneske. Ta deg tid til å gjøre det besøket du har utsatt så lenge. Gi litt av din tid til et ekte menneske du kan treffe i den virkelige verden. Sosiale medier er usosiale i sin trygghet. Der kan vi sitte milevis unna den vi er sosial med. Det er trygt. Der kan vi like og mislike. Der kan vi gi tommel opp og smilefjes. Og det er fint og godt. Men det skjer noe med oss når vi ser et ekte smilefjes. Når vi får, – og gir, en ekte klem. La den neste tasten du trykker på være en ringeklokke og ha smilefjeset klart.

Røde Kors har satt i gang en flott kampanje med navnet: Sjekk statusen.

sjekker statusenGå ut og møt mennesker – i virkeligheten også

Vi kan ha mange venner på Facebook, men likevel mangle noen å snakke med. En av fire nordmenn er plaget av ensomhet. Også noen du kjenner. Kanskje vi bør “like” hverandre mer i virkeligheten? Treffes oftere under fire øyne og sjekke hvordan statusen egentlig er? Vi må aldri glemme at selv om digitale verktøy gjør det lettere enn noensinne å holde kontakt med hverandre, vil en “like” aldri kunne erstatte et virkelig smil. Vi må huske å være sosiale i virkeligheten også!

http://www.rodekors.no/Templates/Pages/SectionFront.aspx?id=18384

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s