Bedre før enn nå hos Swedol

før og nå pris_tommetankerswedol_tommetankerVelkommen til Swedol dager. Invitasjonen lyste mot meg blant XXL og EXPERT og PLANTASJEN forbanna store innstikk i Fe-vennen. Og jeg lot meg friste til å åpne denne reklamefolderen. Swedol er jo en skikkelig mannemann butikk. De har alt som Jula og Biltema har, bare mye mindre. Og ikke minst mye dyrere enn billig. Men det de har det varer vel omtrent 8 ganger så lenge som det Jula og Biltema selger. Så det er nettopp her mannenmannen går for kvalitet og ikke kvantitet. Det er her man finner de greiene som varer livet ut. Reklamemagasinet ble andektig bladet i. Blant kjempedyre arbeids sko og kostbart verktøy oppdaget jeg en liten kopling der som jeg faktisk akkurat hadde kjøpt hos Jula. Og prisen var grei. Den var billing nå. Men,. . . . . Den var faktisk billigere før. Heldigvis gjaldt det bare dette produktet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s